HTML

keep rockin'

napról - napra próbálom megörökíteni, és a saját megvilágosodásom elé tárni, milyenek az itt élő emberek, és milyen is az élet a világnak ezen a felén

Friss topikok

  • momoncs: jó kis írás, ne hagyd abba! :) (2010.11.20. 02:26) Isten és a zene
  • freeeyes: Köszönöm a kommented, megtisztelő, hogy elolvastál. (2009.03.09. 21:58) szóval, vigyázzatok!

Linkblog

haladéktalanul rá kell jönnöm, mi az élet igazi értelme

2008.12.17. 00:12 Vi Csu

00:11

Címkék: kihaltváros napló

Itt aztán nem kellene kiűríteni az utcákat egy filmforgatáshoz. Egy város, ahol időnként nincs senki. Több kilóméteren keresztül egyetlen emberrel, egyetlen egy valahol a távolban elkanyarodó autó látványa nélkül tettük meg az utat hozzánk. Felettébb kísérteties volt mondhatom. Azonnal filmekről kezdtünk beszélni. Kutattuk legalább a hajléktalanok árnyait a padokon, a parkok mélyén, de nem. Talán erre büszke is lehetne a város. Egy nem annyira hideg téli éjszakán, tökéletesen kihaltak utcái. Aki erre vágyik, csak ide jöjjön. Én magam mutatom meg neki. És ha csakugyan igazán élvezi, hát még jól ki is kérdezem róla.

jókedvű magányos a dalom

a hangok hangja

itt vagyok én

és ez a legnagyobb bajom

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostvan.blog.hu/api/trackback/id/tr37827314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása