HTML

keep rockin'

napról - napra próbálom megörökíteni, és a saját megvilágosodásom elé tárni, milyenek az itt élő emberek, és milyen is az élet a világnak ezen a felén

Friss topikok

  • momoncs: jó kis írás, ne hagyd abba! :) (2010.11.20. 02:26) Isten és a zene
  • freeeyes: Köszönöm a kommented, megtisztelő, hogy elolvastál. (2009.03.09. 21:58) szóval, vigyázzatok!

Linkblog

haladéktalanul rá kell jönnöm, mi az élet igazi értelme

2009.07.12. 08:23 Vi Csu

D.doc

A nagy semmivel telnek napjaim. Recsegnek a fogaim, a kenyerem keserű. Nem hagyom szeretni magam.

Ha lemegy végre ez a munka szempontjából húzós hónap, úgy megindulok délre, hogy a lábam sem éri a földet. Erre megeszküszöm! Fájdalmasan szép lesz.

D. bűzlik. Rég nem aludt. Nagyon hasonlít ilyenkor Gaspard Augé-ra, csak a mögöttes tartalom nélkül. D.-t bevitték a kórházba. Mikor ott feküdt a vizsgálóban és az adatait vették fel, az orvos feléfordult és szemüvege fölött rápillantva kérdezte: hajléktalan? D.-t tehát az különböztet meg egy hajléktalantól, hogy D. nem az. D. egy festőlánnyal élt együtt, aki alig mozdult ki a lakásból, folyton szívott, viszont egyáltalán nem volt rendszerető. Ment ez így egy darabig, majd D. egy napon - maga is rossz hangulatban lévén -, megmondta a lánynak, hogy ez így egy nagy lókaka, úgy hogy " lehet menni ". Erre a lányka úgy megverte, hogy bordáin és alkarján a sebek, még egy hét múlva is véreztek. A lány végül mégis összepakolt és elment. Értett a szóból. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostvan.blog.hu/api/trackback/id/tr101241335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása