HTML

keep rockin'

napról - napra próbálom megörökíteni, és a saját megvilágosodásom elé tárni, milyenek az itt élő emberek, és milyen is az élet a világnak ezen a felén

Friss topikok

  • momoncs: jó kis írás, ne hagyd abba! :) (2010.11.20. 02:26) Isten és a zene
  • freeeyes: Köszönöm a kommented, megtisztelő, hogy elolvastál. (2009.03.09. 21:58) szóval, vigyázzatok!

Linkblog

haladéktalanul rá kell jönnöm, mi az élet igazi értelme

2009.07.06. 10:11 Vi Csu

cím nélkül

Málészájú Tomika jó gyerek volt. Szófogadó.

Mire felnőtt, kedvenc étele lett a tőtött káposzta, és a házi pálinka, melyről a mai napig úgy gondolja, hogy gyógyszer. Ennek eredményeképpen a feje mindig vörös, és a koleszterin szintje megyei rekord.

Málészájú Tomika, amint tudott megházasodott. Ezt látta a körülötte élőktől. Persze azóta már elvált, mert nem feleséget választott magának, hanem elvette az első nőt, aki megállt neki.

Manapság Málészájú Tomika 44 éves és munkanélküli. Ehhez nagyban hozzájárult az a nyolc általános iskola, amit nem volt rest elvégezni. Önmaga megismerésének és ismeretei bővítésének semmi szükségét nem látta, hiszen éppen volt felvétel a gumigyárba.

Málészájú Tomika úgy éli napjait az emberek gyönyörű világában, hogy ugyan azok a szavak hagyják el a száját minden nap, és a mindenkit érintő kérdésekről ő sem gondolkodik máshogyan, mint ahogy azt a többiektől hallja.

Öltözködéssel nem flancol, a művészetekből nem fog fel semmit, Sláger rádiót hallgat.

Málészájú Tomika tegnap leteremtette az élettársát, hogy nem vegyen többé légfrissítőt a vécébe, mert az úrizálás. Különben se telik most rá.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mostvan.blog.hu/api/trackback/id/tr591229257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása